Vacature Trainer/Opleider - Praktijk Centrum Bomen

Vacature Trainer/Opleider

Wil jij aan de slag als trainer/opleider in de boomverzorging? Ben jij de boomadviseur die zijn ervaring uit het werkveld gebruikt of wil gaan gebruiken in trainingen en opleidingen? Dan zijn we op zoek naar jou.

Ondanks dat wij zelf een uitgebreid netwerk hebben, willen we het initiatief bij jou neerleggen. Wellicht kennen we elkaar al maar zijn wij niet op de hoogte van jouw ambities.

Wie zoeken wij?

Ter versterking van ons team van trainers zoeken wij een nieuwe collega met:

  • passie voor boomverzorging
  • ruime (praktijk)ervaring in de boomverzorging
  • een hbo/ETT werk- en denkniveau
  • bereidheid om te werken vanuit Apeldoorn.

 

Daarnaast zou het fantastisch zijn als je het volgende hebt:

  • ervaring in het verzorgen van cursussen en/of opleidingen
  • een breed branchenetwerk
  • de mogelijkheid om fulltime te werken.

Wat ga je doen?

Uiteraard hebben wij een ideaalbeeld van onze toekomstige collega. Het liefst zien wij iemand die ons assisteert bij het opleiden van ETW- en ETT’ers. Zowel voor de groep als achter de schermen. Wellicht ben je ook inzetbaar voor praktijkcursussen bij klimmen en motorzagen, maar dat is geen pré.

Organisatietalent is zeer welkom. Denk hierbij aan het organiseren van examens of kennisdagen. Ook het (her)schrijven van lesmateriaal behoort tot je takenpakket. Daarnaast heb je goede contactuele eigenschappen om klanten te adviseren en gebruik je eigen netwerk om samenwerkingen te zoeken.

Wat bieden wij?

Je komt in een prettige, informele sfeer te werken, in een team met mensen die passie hebben voor boomverzorging. Afhankelijk van je niveau en inzetbaarheid bieden we een gepast salaris. Hierbij houden we de salariëring van het mbo-onderwijs als richtlijn aan. Overige arbeidsvoorwaarden zijn afhankelijk van je persoonlijke situatie.

Over Praktijk Centrum Bomen

Met de jarenlange kennis en ervaring van onze trainers maken wij het verschil. Wij staan voor betrouwbaarheid en kwaliteit! Onze specialismen: boom-, groen-, bos- en natuurbeheer. Boomverzorging staat centraal, maar wij houden ons bezig met alle boomgerelateerde thema’s. Op www.pcbomen.nl vind je meer informatie over ons en onze trainingen en opleidingen.

Interesse?

Zie je het zitten om met ons het gesprek aan te gaan? Dan zien we graag jouw motivatiebrief en CV vóór 9 december tegemoet via p.bongen@pcbomen.nl.