Maatwerk oplossingen

Maatwerk

Maatwerk, speciale en exclusieve diensten

Meer informatie?

Speciale programma’s
Naast de reguliere trainingen en opleidingen biedt Praktijk Centrum Bomen ook oplossingen voor uw vragen die afwijken van de standaard. Door te luisteren en samen met u in te spelen op uw specifieke wensen, zijn we in staat om maatwerktrainingen of -trajecten voor u of uw medewerkers in te richten.

Wij hebben ervaring met het inrichten en organiseren van scholing en bijscholing op het gebied van motorzagen voor brandweerkorpsen, maar ook het organiseren van de (her)certificering op het gebied van de wet Natuurbescherming. U kunt contact met ons opnemen met iedere vraag over het praktisch opleiden in (groot) groen, bos- en natuurbeheer, wet Natuurbescherming of boomverzorging. Wij denken graag met u mee!

Speciale activiteiten
Niet al onze activiteiten hebben betrekking op het opleiden in het groen. De groene omgeving van de Veluwe leent zich uitstekend voor ontspannen activiteiten voor uw bedrijf of organisatie. Veel voorkomende thema’s zijn houthakken, Veluwse wilde dieren of boomklimmen. U kunt deelnemen aan excursies, workshops of spelactiviteiten. Er zijn diverse combinaties mogelijk en uiteraard zijn uw eigen ideeën altijd welkom. De schitterende omgeving, spannende thema’s, professionele begeleiding en goed verzorgde catering vormen de succesformule voor een geslaagde recreatieve activiteit door Praktijk Centrum Bomen.

Neem gerust contact met ons op.