Meer weten over PCbomen?

Over ons

Het Praktijk Centrum Bomen staat voor kwaliteit en flexibiliteit

Met de jarenlange kennis en ervaring van onze trainers maken wij het verschil voor uw bedrijf. Wij staan voor flexibiliteit en kwaliteit!

Praktijk Centrum Bomen is gespecialiseerd in boom-, groen-, bos- en natuurbeheer. Boomverzorging staat centraal, maar wij houden ons ook bezig met alle boomgerelateerde thema’s.

Wij bieden u hierin trainingen, opleidingen en examens tegen een marktconforme prijs. Daarbij gaat het niet alleen om de prestaties, maar vooral ook om het plezier.

Ons adres in Apeldoorn beschikt over een van de beste praktijk- en oefencentra om de praktische trainingen te volgen. Verder hebben wij een landelijk netwerk van  locaties waar wij trainingen verzorgen met de modernste apparatuur, machines en hulpmiddelen.

Het PCbomen Team

Foto van medewerker

Peter Bongen

Na 10 jaar werkzaam te zijn geweest in de boomverzorging en bosbouw, is Peter in 2008 trainer/adviseur geworden. Tegenwoordig richt hij zich op een breed opleidingsspectrum binnen de boomverzorging en de nieuwe Wet natuurbescherming. Hij is van mening dat het inbrengen van praktijkcomponenten een kracht is voor de cursussen van Praktijk Centrum Bomen.

Foto van medewerker

Willem van Delft

Dankzij zijn autodidactisch en creatief vermogen heeft Willem zich ontwikkeld tot de specialist die hij nu is. In de opleidingsbranche heeft Willem meegewerkt aan vele (Europese) projecten en ontwikkelingen in de bosbouw en boomverzorgingsbranche. Hij gebruikt die kennis niet alleen in zijn cursussen, maar ook in de ontwikkeling van nieuwe marktgerichte producten en -certificeringen.

Foto van medewerker

Frits Spek

Frits is met ruim 30 jaar ervaring een zeer ervaren instructeur op het gebied van motorzaag- en machinecursussen. Hij geeft boomverzorgers les op het gebied van klimmen en boomveiligheid. Voor PCbomen verzorgt hij de perfecte trainingslocaties om cursisten efficiënt te laten groeien in hun vaardigheden.

Foto van medewerker

Bart Exterkate

Na zijn carrière als boomverzorger is Bart al ruim 15 jaar instructeur. Hij heeft een enorme inhoudelijke kennis en zet deze breed in voor PCbomen. Naast opleidingscoördinator van de European Tree Worker opleiding, zet hij zich in voor alle cursussen voor boomverzorgers en is specialist op het gebied van Wet Natuurbescherming.

Foto van Constance

Constance Flohr

De cursusadministratie wordt hoofdzakelijk verzorgd door Constance. Ze heeft het grootste deel van haar carrière gewerkt bij diverse opleiders en gebruikt deze ervaring nu voor PCbomen. Het persoonlijke contact met cursisten vindt ze het belangrijkste aspect van haar functie. Vertrouwende op een goede administratieve afhandeling moet de cursist zich kunnen concentreren op de cursus.

Foto van medewerker

Mischa Aniba

Mischa is het aanspreekpunt voor het organiseren van opleidingstrajecten en incompany-cursussen. Samen met de klant werkt ze aan een gerichte oplossing voor de (cursus)vraag en vertaalt dit naar een concrete offerte. Met haar saleservaring in de groene opleidingsbranche is ze een waardevolle kracht voor zowel PCbomen als de klanten.

Foto van medewerker

Willem Anton van Put

Samen met Mischa en Constance werkt Willem Anton aan de organisatie van alle cursussen. Door zijn ervaring bij een vliegschool heeft hij de precisie om alles tot in de puntjes te organiseren en daar waar nodig snel te anticiperen met oplossingen voor de klanten van PCbomen. Als officemanager zorgt hij ervoor dat de instructeurs zich volledig kunnen richten op de cursussen.

Telefoonnummer:

085 4844760

Bezoekadres

Asselsestraat 328 B
7312 TR, Apeldoorn

E-mail

info@pcbomen.nl