Overige professionals - Praktijk Centrum Bomen

Overige professionals

Bent u werkzaam in een branche die raakvlakken heeft met bomen of groen in het algemeen of wilt u daarin gaan werken? Dan is de kans groot dat Praktijk Centrum Bomen uw trainingen of opleidingen uitvoert. Zo verzorgen we voor vele brandweerlieden de motorzaagtrainingen. Voor waterschappen en aannemers worden trainingen verzorgd over kantelgevaar van smalspoortrekkers.

Scholen en speciaal onderwijs maken gebruik van de didactische ervaring en het organisatievermogen van PCbomen om op maat gemaakte opleidingstrajecten of certificeringen uit te voeren. U zult versteld staan van de diversiteit die PCbomen biedt! Vraag ons naar de mogelijkheden.

Maatwerk trainingen

Al onze trainingen kunnen geheel op maat gemaakt worden voor uw organisatie. Hierdoor sluiten wij volledig aan op de (werk)praktijk en wensen van u als klant. U kunt gebruik maken van uw eigen werkomgeving en faciliteiten, en besparen op reiskosten.

Naast de reguliere trainingen en opleidingen biedt Praktijk Centrum Bomen ook oplossingen voor uw vragen die afwijken van de standaard. Door te luisteren en samen met u in te spelen op uw specifieke wensen zijn we in staat om maatwerktrainingen of trajecten voor u of uw medewerkers in te richten.

pcbomen-overige-professionals-1