ETT-opleidingsgesprek - Praktijk Centrum Bomen

ETT-opleidingsgesprek

De ETT opleiding is een modulaire opleiding. Afhankelijk van uw vooropleiding, vaardigheden maken we samen met u in een opleidingsgesprek een persoonlijk opleidingsplan.

In het door u gekozen tijdpad bereid u zich hiermee voor op het ETT examen. U leert alle aspecten die relevant zijn voor het uitvoeren van boomtechnischadvies en projectmatige werkzaamheden. Zowel de vaktheorie als de onderzoek, advies en projectvaardigheden komen aan bod en worden getraind.

Het ETT certificaat is in veel gevallen een eis van opdrachtgevers om werk uit te voeren. Deze opleiding wordt verzorgt in samenwerking met de Hogeschool VHL (Van Hall Larenstein).

Programma

Alle onderdelen van de volledige ETT opleiding
Deze nieuwe opleiding bestaat uit 2 fasen

Fase 1:

De eerste fase is de Minor Bomen en Stedelijke Omgeving van ‘van Hall Larenstein’. Deze hbo-leergang voorziet in de vakinhoudelijke basiskennis van een boomtechnisch adviseur en het aanleren en trainen van de basiscompetenties van een adviseur in het algemeen.
Voor detailinformatie: zie het modulenboek Minor Bomen en Stedelijke Omgeving.

Fase 2:

De tweede fase is de modulaire ETT opleiding van PCbomen. Deze opleiding bestaat uit drie modules:

  • Module 1: Projectorganisatie en contracten
  • Module 2: Boomtechnisch onderzoek en -advies
  • Module 3: Boombeheer

Werkwijze van inschrijving

Inschrijven kan door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Vragen? Schroom niet om telefonisch contact met ons op te nemen.