ETW-opleidingsgesprek - Praktijk Centrum Bomen

ETW-opleidingsgesprek

De European Tree Worker opleiding is een modulaire opleiding. Afhankelijk van uw vooropleiding, vaardigheden en praktische behoefte in boomverzorging maken we samen met u, in een gratis intake, een persoonlijk opleidingsprogramma.

In het door u gekozen tijdpad bereidt u zich hiermee voor op het European Tree Worker examen. Alle onderdelen worden vanuit de praktijk in het vak gestoken. U leert alle aspecten die relevant zijn voor het uitvoeren van boomverzorgingswerkzaamheden.

Zowel het theoriegedeelte (bomenkennis, standplaatsinrichting, ziekten en plagen, boomveiligheidscontrole) als het praktijkgedeelte (snoeien van bomen, klim- en werktechnieken, hoogwerker gebruik, vellen, verplanten volwassen bomen, standplaats verbeteren) komen aan bod.

Het European Tree Worker certificaat is in veel gevallen een eis van opdrachtgevers om bepaald werk uit te kunnen voeren. Als u kort voor het examen alle onderwerpen nog even wilt opfrissen en herhalen dan kunt u zich inschrijven voor de European Tree Worker examentraining.

Werkwijze van inschrijving

Inschrijven kan door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Vragen? Schroom niet om telefonisch contact met ons op te nemen.