'Coronavirus - doorgang trainingen' - Praktijk Centrum Bomen

‘Coronavirus – doorgang trainingen’

Geachte deelnemers,

Gezien de verlenging van de maatregelen rondom het Coronavirus heeft het PCbomen doen besluiten om, zo goed als, alle reguliere trainingen van PCbomen tot en met 20 mei 2020 te annuleren. We geven hiermee gehoor aan de aangescherpte regels om onnodig contact te vermijden.

Voor bepaalde trainingen zijn we aan het onderzoeken of we een alternatief kunnen bieden. Dit heeft te maken met het belang van deze trainingen op dit moment. Zodra hier meer bekend over is zullen we de betreffende deelnemers hiervan op de hoogte brengen en dit tevens op de website kenbaar maken.

Veilig bestrijden Eikenprocessierups (EPR) training nu (in delen) mogelijk
De Eikenprocessierups trekt zich niets aan van het Coronavirus. Om de (toekomstige) bestrijders toch de nodige kennis bij te brengen hebben we hiervoor ons aanbod aangepast. Klik voor meer informatie: EPR training tijdens Covid-19 situatie.

Herhaling BHV voor de Boomverzorger training nu weer mogelijk
We hebben de herhalingstraining voor de BHV voor de boomverzorger anders ingedeeld waardoor we deze op een veilige en verantwoorde manier kunnen aanbieden. Klik om naar de trainingspagina te gaan voor meer informatie: BHV-B herhalingstraining tijdens Covid-19 situatie.

Ingeschreven deelnemers voor overige reguliere trainingen zullen bericht van ons ontvangen over eventuele annuleringen. Door de verlengde onduidelijkheid over wat de situatie na 20 mei 2020 zal zijn, plannen wij vooralsnog geen nieuwe data in.

Zodra er weer mogelijkheden zijn zullen we trainingen opnieuw gaan inplannen en contact met u opnemen. Het zou dan kunnen voorkomen dat trainingen sneller gepland worden en hopen dan op uw begrip.

Als er nieuwe ontwikkelingen zijn, zullen we dat onder andere via de website bekend maken.

We gaan er vanuit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Heeft u aanvullende vragen dan horen we dat natuurlijk graag.

Met vriendelijke groet,
Praktijk Centrum Bomen