De Groene Sector Vakbeurs - Praktijk Centrum Bomen

De Groene Sector Vakbeurs

Ben je werkzaam in de groensector of wil je je ontwikkelen op het gebied van boomverzorging? Kom dan naar De Groene Sector Vakbeurs op 15, 16 en 17 januari 2019 in Hardenberg. Tijdens deze vakbeurs bieden wij jou de mogelijkheid voor een ETW of ETT opleidingsgesprek, dat je vooraf met ons inplant.

Modulair en persoonlijk

De European Tree Worker- of ETT-opleiding is een modulaire opleiding. Afhankelijk van je vooropleiding, vaardigheden en praktische behoefte in boomverzorging maken we samen met jou in de intake een persoonlijk opleidingsprogramma. Tijdens deze intake van ongeveer 1 à 1,5 uur maak je kennis met de mogelijkheden en krijg je inzicht in welk opleidingsprogramma het beste past bij jouw persoonlijke situatie.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven op één van de drie dagen in een door jou gekozen tijdsblok. We begrijpen als geen ander dat een exacte tijd afspreken lastig is op een beurs. Je kiest daarom een tijdvak van 2 uur uit waarbinnen je gewoon kunt langskomen. Graag gaan we met jou in gesprek op een van de beursdagen. Je kunt ons daar vinden in stand 202 (hal 2).

Aanmelden voor een ETW of ETT gesprek geeft nog geen toegang tot de beurs zelf. Voor toegang tot de Groene Sector Beurs dien je je aan te melden op: https://booking.evenementenhal.nl/nl/de-groene-sector-vakbeurs-hb-2019/hardenberg 

Locatie

Evenementenhal Hardenberg
Energieweg 2
7772 TV Hardenberg

Plan uw route

Vochtige bladeren