Bekijk ons aanbod en schrijf je in

Ons Aanbod

Kies uit de open trainingen of een op maat gemaakte offerte voor een groepstraining

praktijk_centrum_bomen_open_trainingenPraktijk Centrum Bomen biedt een breed aanbod aan trainingen en opleidingen. Vanzelfsprekend sluit ons aanbod altijd aan bij de geldende wet- en regelgeving, nieuwe methodieken en technologische en maatschappelijke ontwikkelingen. Onze trainers hebben jarenlange ervaring en zijn specialisten in hun vakgebied. Hierdoor zijn we in staat om kwalitatief goede trainingen, opleidingen en examens tegen een marktconforme prijs aan te bieden. Plezier en prestaties, bij zowel deelnemer als opleider, staan bij ons centraal.

Open trainingen

Voor individuele deelnemers hebben wij een breed scala aan open trainingen. Deze trainingen vinden plaats op onze uitvoeringslocatie in de gemeente Apeldoorn, en zijn voor iedereen toegankelijk. U kunt via onze website aangeven dat u interesse heeft in de desbetreffende training of opleiding. Vervolgens nemen wij contact met u op. Zo kunt u vrijblijvend informatie inwinnen en beslissen of ons aanbod aan uw wensen voldoet. Bekijk hieronder ons aanbod.

Programma’s op maat

Al onze trainingen kunnen geheel op maat gemaakt worden voor uw organisatie. Hierdoor sluiten wij volledig aan op de (werk)praktijk en wensen van u als klant. U kunt gebruikmaken van uw eigen werkomgeving en faciliteiten en zo besparen op reiskosten. Samen met u kunnen wij een een trainingsprogramma inrichten dat qua resultaat (certificering), inhoud, duur en faciliteiten op uw wensen wordt afgestemd. U kunt contact met ons opnemen voor een programma en offerte op maat.

Certificering

Iedere training wordt afgesloten met een certificaat. Indien er geen toetsing plaatsvindt of een toets met onvoldoende resultaat wordt afgerond, ontvangt de deelnemer een ‘deelnamecertificaat’. De trainingen en certificaten die wij aanbieden, voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. Ook is het mogelijk om een certificering in te richten die voor uw bedrijf of instelling toepasselijk is. U kunt contact met ons opnemen voor vrijblijvend advies.

Praktijk Centrum Bomen biedt een breed aanbod aan trainingen en opleidingen. Vanzelfsprekend sluit ons aanbod altijd aan bij de geldende wet- en regelgeving, nieuwe methodieken en technologische en maatschappelijke ontwikkelingen. Plezier en prestaties, bij zowel deelnemer als opleider, staan bij ons centraal.

Praktijk Centrum Bomen biedt opleidingen die aansluiten op de praktijk. In de opleidingen wordt de theoretische kennis gekoppeld aan praktische toepassingen en vaardigheden. In de verschillende fasen stijgt het niveau zodat u uiteindelijk deel kunt nemen aan het bijbehorend examen.

Iedere training wordt afgesloten met een certificaat. Indien er geen toetsing plaatsvindt ontvangt de deelnemer een ‘deelnamecertificaat’. De trainingen en certificaten die wij aanbieden, voldoen aan de geldende wet- en regelgeving.

Praktijk Centrum Bomen biedt u de beste leerweg naar het European Treeworker (ETW) examen. Daarnaast hebben wij losse trainingen voor ervaren ETW’ers die hun kennis willen uitbreiden om te kunnen voldoen aan de hercertificeringseisen.

Al onze trainingen kunnen geheel op maat gemaakt worden voor uw organisatie. Hierdoor sluiten wij volledig aan op de (werk)praktijk en wensen van u als klant. U kunt gebruikmaken van uw eigen werkomgeving en faciliteiten en zo besparen op reiskosten.

Naast de reguliere trainingen en opleidingen biedt Praktijk Centrum Bomen ook oplossingen voor uw vragen die afwijken van de standaard. Door te luisteren en samen met u in te spelen op uw specifieke wensen zijn we in staat om maatwerktrainingen of trajecten voor u of uw medewerkers in te richten.