Elmia Wood in Zweden: dé bosbouwbeurs van de wereld - Praktijk Centrum Bomen

Blog

Elmia Wood in Zweden: dé bosbouwbeurs van de wereld

Elke vier jaar vindt Elmia Wood plaats. Daar komen meer dan 50.000 bezoekers en 500 honderd exposanten uit 50 landen op af. Wilt u kennismaken met de laatste ontwikkelingen in de wereldomvattende bosbouwindustrie, dan is Elmia Wood een ‘must’. Dit jaar vindt de beurs van 7 t/m 10 juni plaats in het Zweedse Jönköping.

Wat is er te doen?

Tijdens Elmia Wood kunt u zakendoen en uw kennis vergroten van de technische vernieuwingen, zowel van zowel de grote machinefabrikanten als van de kleinere gereedschapsproducenten. Daarnaast kunt u uw netwerkcontacten uitbreiden, inspiratie en heel veel nieuwe ideeën opdoen. Meer informatie over deze bosbouwbeurs vindt u op https://www.elmia.se/en/wood/.

Het team van PCbomen is er ook!

Natuurlijk mogen de teamleden van PCbomen niet ontbreken op de Elmia. Momenteel zijn we daar nog, maar dit weekend komen we terug vol inspiratie, opgedane kennis en nieuwe contacten. Wilt u er meer over weten? In ons volgende blog blikken wij graag terug op het beursbezoek. Uiteraard nemen wij de bijzonderheden mee in onze volgende workshops en trainingen.

2 comments

 1. Goedenavond.

  Wij zijn een mbo in Barendrecht groot groen en loonwerk en zouden meer info over educatieve mogelijkheden rond bosbouw.

  Groeten Simon van der Ven
  Lentiz mbo Barendrecht
  Dierensteinweg 3
  2991xj
  Barendrecht
  0624872860

  Beantwoorden
  1. Beste,

   Bedankt voor je vraag. Wij nemen contact met je op.

   Vriendelijke groet,
   Websitebeheer

   Beantwoorden

Schrijf een reactie op dit bericht