Opening vrijdag 6 maart 2015 - Praktijk Centrum Bomen

Blog

Opening vrijdag 6 maart 2015

Vandaag is het vrijdag 6 maart en wordt Praktijk Centrum Bomen officieel aan u voorgesteld.

De website staat online! De trainingen worden aan u gepresenteerd en online kunt u ons gaan volgen om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen, nieuwsberichten en activiteiten in het veld. Wij zijn er klaar voor om u te woord te staan en u te assisteren in de keuze in onze dienstverlening.

Wie zijn wij?

Praktijk Centrum Bomen specialiseert zich in boom-, groen-, bos- en natuurbeheer.
Boomverzorging staat centraal, maar wij houden ons ook bezig met alle boomgerelateerde thema’s.
Wij bieden u hierin trainingen, opleidingen en examens tegen een marktconforme prijs waar niet alleen de prestaties, maar ook het plezier centraal staat.

SONY DSC

Hoofdvestiging in Apeldoorn

Onze hoofdvestiging in Apeldoorn beschikt over een van de beste praktijk- en oefencentra om de praktische trainingen te volgen. Verder hebben wij een landelijk netwerk van locaties waar wij trainingen verzorgen met de modernste apparatuur, machines en hulpmiddelen. Dat Apeldoorn als vestigingsplaats is gekozen, is geen toeval. De theorie en praktijk mag, soms letterlijk, niet kilometers uit elkaar liggen. Apeldoorn biedt de mogelijkheid om gebruik te kunnen maken van alle faciliteiten die voor een kwalitatieve training of opleiding noodzakelijk zijn: de bossen en natuurterreinen op de Veluwe, de rivierlandschappen van de IJssel en Rijn en natuurlijk de overgangsgebieden hiertussen.

Wilt u meer informatie of een nadere kennismaking dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

Schrijf een reactie op dit bericht