Opleiding en bijscholing voor boombeheerders - Praktijk Centrum Bomen

Blog

Opleiding en bijscholing voor boombeheerders

Bent u werkzaam in het boombeheer of wilt u daarin gaan werken? Binnen dit vakgebied zijn er twee hoofdkwalificaties met bijbehorende certificeringen. Er wordt onderscheid gemaakt tussen de allround uitvoerende boomverzorger of European TreeWorker (ETW) en de allround boom(technisch)adviseur, ook wel aangeduid met European Tree Technician (ETT).  Hieronder gaan we wat verder in op het vakgebied van boombeheerder en wat PCbomen kan betekenen op het gebied van opleiding en bijscholing.

Wat doet een boombeheerder?
De boombeheerder is een specialist die bomen in zowel stedelijk als landelijk gebied op een professionele wijze onderhoudt. Van particuliere bomen in tuinen tot boombestanden van provincies en gemeenten. Van aanplant tot en met verwijderen, van groeiplaatsadvies tot boomveiligheidsonderzoek. De boombeheerder is met zijn allround kennis en vaardigheid en/of specialistische expertise een meerwaarde voor de bomenbranche.

Wilt u zich verder ontwikkelen of specialiseren?
Als u een volledige opleiding, bijscholing of zich specialiseren wilt, dan biedt PCbomen u diverse mogelijkheden. Door de jarenlange ervaring die er binnen ons team aanwezig is, leiden wij mensen doelgericht op tot de allrounder (ETW of ETT) die zij willen worden. Voor de experts bieden wij een uitgebreide bijscholings- en specialisatiemogelijkheden. Uw persoonlijke situatie ligt altijd ten grondslag aan het opleidingsadvies, de uiteindelijke keuze is aan u. Dit noemen wij opleiding op maat!

Interesse?

Bekijk ons ruime aanbod voor boombeheer op (LINK NAAR PAGINA) en ontdek of er een geschikte korte of langere opleiding voor u tussen zit. Heeft u nog vragen of twijfels, neemt u dan contact (linkje) met ons op. Het team van PCbomen staat voor u klaar!

Schrijf een reactie op dit bericht