Opleiding en bijscholing voor bos- en natuurbeheerders - Praktijk Centrum Bomen

Blog

Opleiding en bijscholing voor bos- en natuurbeheerders

Bent u werkzaam in het bos- en natuurbeheer of wilt u daarin gaan werken? Tegenwoordig zijn er in deze branche drie belangrijke typen specialismen. Deze zijn gericht op: Publiek en beleving, Exploitatie en Natuurwaarden. In ons vorige blog belichtten we het vakgebied van boombeheerder. Dit keer komen bos- en natuurbeheerder aan bod en wat PCbomen kan betekenen op het gebied van opleiding en bijscholing.

Voor allrounders en specialisten

Er bestaan zowel gespecialiseerde beheerders als ook allrounders in het bos- en natuurbeheer. Of u nu specialistisch of juist allround bent, PCbomen biedt volledige opleidingen, bijscholings- en specialisatiemogelijkheden. Naast of na het doorlopen van de klassieke (allround) opleidingen (mbo en hbo) kunt u zich in specifieke onderwerpen specialiseren of op bijscholen. PCbomen kijkt samen met de branche naar de vragen en zoekt naar mogelijkheden om haar klanten hierin te voorzien.

Wilt u zich verder ontwikkelen of specialiseren?
Uiteraard kunnen wij ook invulling geven aan uw eigen specifieke vraag! Van hercertificering of bijscholing van terreinmedewerkers op het gebied van motorzagen tot het opleiden van Flora en Faunaspecialisten. Denk bijvoorbeeld ook aan het trainen van vrijwilligers voor het knotten van wilgen of het verzorgen van excursies. Kortom, ons vakgebied en netwerk van bedient ook de bos- en natuurbeheerder!

Voorbeelden

Nog invullen.

Interesse?

Bekijk ons ruime aanbod voor bos- en natuurbeheer op (LINK NAAR PAGINA) en ontdek of er een geschikte korte of langere opleiding voor u tussen zit. Heeft u nog vragen of twijfels, neemt u dan contact (linkje) met ons op. Het team van PCbomen helpt u graag!

Schrijf een reactie op dit bericht