ETW Kennisdag 5 juli 2017 groot succes - Praktijk Centrum Bomen

Blog

ETW Kennisdag 5 juli 2017 groot succes

De landelijke ETW Kennisdag van 5 juli was opnieuw een enorm succes! Het was een gezellige dag op een mooie locatie met alleen maar enthousiaste deelnemers en een lekker zonnetje. Wij willen alle deelnemers van deze editie dan ook hartelijk danken voor de enorme inzet! Ook danken wij onze trainers, experts en relaties voor hun bijdrage en enthousiasme tijdens het delen van hun kennis en vaardigheden.

Evaluatie
Wat fijn dat de deelnemers het evaluatieformulier oprecht hebben ingevuld. De dag in het algemeen en de workshops krijgt een gemiddelde beoordeling van een 8,5! Daar zijn wij erg trots op. Mede dankzij hun reacties en suggesties kunnen wij ons programma door blijven ontwikkelen.

Terugblik in beeld
Een terugblik op deze dag kan niet zonder beeldmateriaal. Wij verwijzen je dan ook graag naar ons Flickr-account. Daar kan je alle foto’s bekijken. Er is ook een film gemaakt: Terugblik ETW Kennisdag 5 juli 2017.

ETW Kennisdag 4 oktober
In het najaar reizen wij af naar het zuiden van Nederland en organiseren wij op 4 oktober 2017 een ETW Kennisdag. De inschrijving voor deze dag start in augustus. Zodra de definitieve inschrijfdatum bekend is, informeren wij je zo spoedig mogelijk via onze nieuwsbrief, website en social mediakanalen. We hopen dat je er deze keer ook weer bij bent!

Schrijf een reactie op dit bericht