Lancering Husqvarna 572XP - Praktijk Centrum Bomen

Blog

Lancering Husqvarna 572XP

Vandaag was het dan eindelijk zo ver, de lancering van de nieuwe 572XP en nieuwe ketting c85. Praktijk Centrum Bomen was als enige Nederlandse opleider aanwezig bij deze lancering. We vertellen graag meer over dit nieuwe product.

Maakt werken makkelijker

Dat is tenminste wat Husqvarna zelf aangeeft met het motto: ‘Make every workday easyer and more productive’.

Met slechts 6.6 kilo en een krachtige 4.3 kW motor heeft de 572 XP 10% betere ‘power-to-weight’ ratio dan de concurrenten en dat mogen we best een prestatie noemen. Met AutoTune en Air Injection gebouwd voor een hele dag werken met gemak.

Innovaties

* Minder vibraties door Husqvarna’s anti vibration system
* Tank makkelijk te openen zelfs met dikke handschoenen
* Verwarmde handvaten voor warme handen in de winter wat het absoluut veiliger maakt
* Transparante tank indicator
* Air Injection filtert maar liefst 98% van de inkomende stof
* Nog veel meer innovaties!

Overal getest

Om zeker te weten dat deze nieuwe 572XP voldoet aan de hoogste standaard heeft Husqvarna het nieuwe model over de hele wereld getest. Warm en koud klimaat het kan allemaal effect hebben op hoe we werken.

Praktijk Centrum Bomen heeft tijdens de lancering ook even mogen testen. Onze eerste indruk is erg goed. Uiteraard gaan wij de komende periode nog veel meer van deze mooie machine te zien krijgen. Ook zijn we benieuwd naar jullie ervaringen, laten jullie het ons weten?

Bekijk de lancering in het volgende filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=hCYGmdZd4HY&feature=youtu.be 

Bekijk onze foto’s op Flickr: https://www.flickr.com/photos/pcbomen/albums/72157684218290852

One comment

  1. Weten jullie waneer de 572 xp te koop is in Nederland ?

    Beantwoorden

Schrijf een reactie op dit bericht