PCbomen lanceert vernieuwde website - Praktijk Centrum Bomen

Blog

PCbomen lanceert vernieuwde website

Man in boom

Op 25 september heeft PCbomen haar vernieuwde website gelanceerd. Het trainingsaanbod op het gebied van boom-, groen-, bos- en natuurbeheer is geactualiseerd en verder uitgebreid. De website is nog toegankelijker en overzichtelijker geworden in een moderner jasje.

Waarom kiezen voor PCbomen?

Met de jarenlange kennis en ervaring van onze vier trainers maken wij het verschil voor uw bedrijf. Wij staan voor betrouwbaarheid en kwaliteit! Boomverzorging staat centraal, maar wij houden ons ook bezig met andere boomgerelateerde thema’s. Hiervoor bieden wij trainingen, opleidingen en examens aan tegen een marktconforme prijs. Hierbij staan niet alleen de prestaties, maar vooral ook het plezier centraal.

Boom-, bos- en natuurbeheer

Door de brede ervaring die binnen PCbomen aanwezig is, worden mensen doelgericht opgeleid tot de allrounder (ETW of ETT) die zij willen worden. Voor de experts biedt PCbomen ruime mogelijkheden voor bijscholing en specialisatie. Uw persoonlijke situatie ligt altijd ten grondslag aan het opleidingsadvies, de uiteindelijke keuze is aan u. Dit noemen wij opleiding op maat! Het vakgebied en netwerk van PCbomen bedient ook de bos- en natuurbeheerder.

Overige professionals

Heeft uw werkgebied raakvlakken met bomen of groen in het algemeen, dan is de kans groot dat uw trainingen of opleidingen door Praktijk Centrum Bomen worden uitgevoerd. Denk aan motorzaagtrainingen voor brandweerlieden of trainingen rondom kantelgevaar van smalspoortrekkers voor waterschappen en aannemers. Daarnaast maken scholen en speciaal onderwijs gebruik van de didactische ervaring en het organisatievermogen van PCbomen om op maat gemaakte opleidingstrajecten of certificeringen uit te voeren.

Locaties

Onze hoofdvestiging in Apeldoorn beschikt over een van de beste praktijk- en oefencentra om de praktische trainingen te volgen. Verder hebben wij een landelijk netwerk van locaties waar wij trainingen verzorgen met de modernste apparatuur, machines en hulpmiddelen.

Meer informatie over ons en ons uitgebreide trainingsaanbod vindt u op www.pcbomen.nl. U zult versteld staan van de diversiteit die PCbomen biedt! Vraag ons naar de mogelijkheden. Dat kan via info@pcbomen.nl of 085 4844760.

Schrijf een reactie op dit bericht