Ook voor Sport & Golf opleidingen! - Praktijk Centrum Bomen

Blog

Ook voor Sport & Golf opleidingen!

Man voert onderhoud uit op golfbaan

Als Praktijkcentrum Bomen zijn wij bekend als de opleider voor boom-, groen-, bos-, en natuurbeheer. Hierbij staat boomverzorging centraal en houden wij ons ook bezig met alle boom gerelateerde thema’s. Ook verzorgen wij, onder de naam ‘Praktijkcentrum Sport & Golf’, opleidingen voor beheer en onderhoud van sportvelden en golfbanen.

Over Praktijkcentrum Sport & Golf

Praktijk Centrum Sport & Golf is het resultaat van de samenwerking tussen Ernst Bos en PC Bomen. Als oud collega’s delen we de gedrevenheid om vakkennis en vaardigheden door te geven aan toekomstige praktijkspecialisten.

Opleidingsaanbod

Praktijkcentrum Sport & Golf richt zich met haar opleidingen op de beheerders van sportvelden, greenkeepers, adviseurs en uitvoerders. In de opleidingen wordt ingegaan op duurzaam onderhoud van grassportvelden en het vergroten van de vakinhoudelijke kennis van grassportvelden. Hierbij is speciale aandacht voor chemievrij beheer, de ‘Green Deal’ sportvelden.  Maar er is ook aandacht voor onderhoud van kunstgrasvelden.

Maatwerk

Naast het bestaande opleidingsaanbod bestaat er ook de mogelijkheid voor maatwerk. Dit is vooral interessant wanneer standaardprogramma’s niet voldoende aansluiten bij de werksituatie. In de meeste gevallen gaat het hierbij om bijscholing op specifieke onderwerpen voor medewerkers die eerder al een vakopleiding hebben gevolgd.

Iets voor jou?

Wil jij je vakinhoudelijke kennis van grassportvelden verder vergroten, of ben je aankomend greenkeeper? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Schrijf een reactie op dit bericht