Maak kennis met PCJacht - Praktijk Centrum Bomen

Blog

Maak kennis met PCJacht

Wild in het bos

Als Praktijkcentrum Bomen zijn wij bekend als de opleider voor boom-, groen-, bos-, en natuurbeheer. Hierbij staat boomverzorging centraal en houden wij ons ook bezig met alle boom gerelateerde thema’s. Wij verzorgen ook, onder de naam ‘Praktijkcentrum Jacht & Fauna’, opleidingen en workshops op het gebied van jagen en het bereiden van wild.

Praktijk Centrum Jacht & Fauna (PCJF) is oorspronkelijk ontstaan na ideeën van Donald Buijtendorp en de eigenaren van Praktijk Centrum Bomen. Door de stijgende vraag naar vaardigheden en kennis bij jagers is PCJF ontstaan. We richten ons hiermee op iedere jager die op zoek is naar aanvullende trainingen als vervolg op de basis. In dit blog vertellen we je meer over wat PCJF aanbiedt en inhoudt.

Over PCJF

PCJF organiseert vanuit haar thuisbasis, Apeldoorn, de trainingen bij landelijke kogel- en hagelschietbanen, maar ook bij poeliers, restaurants en zalencentra door het hele land komen wij op locatie om trainingen en workshops te verzorgen. Naast jachttrainingen verzorgen zij ook workshops op het gebied van het verwerken en bereiden van wild. De ervaren trainers met jarenlange kennis en ervaring maken het verschil.

Jachttrainingen

Het trainingsaanbod is erg divers. Er zijn verschillende soorten schiettrainingen grofwild, voor iedere moeilijkheidsgraad. Voor de meer gevorderde trainingen (Long Range Shooting en Marksman) gaan wij zelfs naar Wales. Zo wordt iedereen optimaal getraind op verschillende vakgebieden.

Workshops

Naast de jacht- en schiettrainingen biedt PCJF ook workshops aan voor het bereiden van zowel grof- als kleinwild. Niet alleen voor jagers, maar ook voor koks en hobbykoks zijn deze workshops erg interessant!

Interesse?

Wil jij je kennis en vaardigheden op het gebied van jagen uitbreiden? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Schrijf een reactie op dit bericht