Onze maatwerkoplossingen! - Praktijk Centrum Bomen

Blog

Onze maatwerkoplossingen!

PCBomen biedt veel verschillende trainingen en opleidingen aan op het gebied van boomverzorging. Met de jarenlange ervaring van onze trainers weten we veel mensen op te leiden op verschillende vakgebieden. Naast ons vaste trainingsaanbod verzorgen we ook opleidingen op maat. In overleg bepalen we welke maatwerktrainingen of -trajecten voor jouw medewerkers of organisatie van toepassing zijn.

Ervaring
Wij hebben veel ervaring met het inrichten en organiseren van scholing en bijscholing op het gebied van motorzagen voor brandweerkorpsen, maar ook het organiseren van de (her)certificering op het gebied van de wet Natuurbescherming. Voor specifieke vragen of wensen kan je altijd contact met ons opnemen. Wij denken graag mee.

Speciale activiteiten
Onze thuisbasis in Apeldoorn ligt midden op de Veluwe. Een prachtige omgeving die zich uitstekend leent voor ontspannen en leerzame activiteiten voor bedrijven en organisaties. In overleg kunnen wij zeer leuke activiteiten organiseren zoals houthakken of boomklimmen. Als je zelf ideeën hebt over het invullen van de dag horen wij dat graag!

De schitterende omgeving, spannende thema’s, professionele begeleiding en goed verzorgde catering vormen de succesformule voor een geslaagde recreatieve activiteit door Praktijk Centrum Bomen.

Het is ook mogelijk om op locatie een activiteit te verzorgen, zo kan er gebruik gemaakt worden van eigen materiaal en faciliteiten. Tevens bespaar je daarmee de reiskosten!

Interesse?
Heeft jouw organisatie behoefte aan een leuke en leerzame dag uit? Neem contact met ons op en we bespreken graag de talloze mogelijkheden. Vul ons contactformulier in op onze website of bel naar 085 4844760. Uiteraard kan je ook mailen naar info@pcbomen.nl.

Schrijf een reactie op dit bericht