Warning: The magic method Vc_Manager::__wakeup() must have public visibility in /customers/7/b/2/pcbomen.nl/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-manager.php on line 203 Onze (her)certificeringsmogelijkheden! - Praktijk Centrum Bomen

Blog

Onze (her)certificeringsmogelijkheden!

Een afbeelding van bomen

Bij Praktijk Centrum Bomen kun je terecht voor een divers aanbod aan opleidingen en trainingen op het gebied van boom-, groen-, bos- en natuurbeheer. Naast vele trainingen kun je bij ons ook examentrainingen volgen en examens afleggen om verschillende certificaten te behalen. In dit blog bespreken we de mogelijkheden die we jou te bieden hebben.

ETT / ETW examens
Bij PCBomen is het mogelijk om je ETT en ETW certificaten te behalen. Omdat er een bepaalde geldigheid zit aan de certificaten is het belangrijk om tijdig te hercertificeren. Het ETW certificaat is belangrijk als je veel met bomen werkt en vaak wordt dit vereist door gemeentes, provincies en andere overheden. Ook buiten Nederland kun je aan de slag als boomverzorger met dit certificaat.

De opleiding tot ETT-er bestaat uit 2 verschillende fasen. De eerste fase is de Minor ‘Bomen en Stedelijke Omgeving’ van Van Hall Larenstein en de tweede fase is de modulaire ETT-opleiding van PCBomen.

Hercertificering Boomveiligheidscontroleurs
Tevens bieden wij aan gecertificeerde boomveiligheidscontroleurs de mogelijkheid om hun certificaat te verlengen. Het certificaat heeft een geldigheid van 5 jaar en zal daarna dus opnieuw behaald moeten worden. Deze training bestaat onder andere uit een examentraining, een proefexamen en het echte examen. Hierdoor wordt iedere deelnemer op de juiste manier klaargestoomd om het certificaat opnieuw te behalen.

Speciale trainingen en examens
Naast bovengenoemde certificeringsmogelijkheden is het ook mogelijk om het DIB examen af te leggen bij PCBomen. Hiermee word je opgeleid tot Data Inspecteur Bomen. In deze training leert men de algemene procedure van het Data Paspoort volgens het Handboek Bomen en het gebruiken en werken met dat programma. De training duurt 2 dagen en daarnaast is er nog een dag waarop je een extern examen aflegt. Kijk voor meer informatie over deze training deze video.

Wil je je certificeren?
Wil jij je (her)certificeren op een van bovenstaande onderdelen? Dan komen we graag in contact met jou. Voor vragen of opmerkingen kan je altijd bellen naar 085 4844760 of mailen naar info@pcbomen.nl

Schrijf een reactie op dit bericht