Terugblik De Groene Sector Vakbeurs | Praktijk Centrum Bomen

Blog

Terugblik op De Groene Sector Vakbeurs

Inmiddels ligt De Groene Sector Vakbeurs alweer enkele weken achter ons en kijken we daar met een geslaagd gevoel op terug. Met interessante gesprekken en inspirerende stands was de beurs weer een groot succes! We willen iedereen die we tijdens de beurs hebben gezien hartelijk bedanken voor jullie komst.

Kennissessie Eikenprocessierups
Namens Praktijk Centrum Bomen gaf Erwin Brouwer een kennissessie over het ‘Veilig bestrijden van de Eikenprocessierups’. Deze lezing werd gegeven in het Kennistheater. Naar aanleiding van deze sessie geïnteresseerd geraakt in het onderwerp? Kijk eens bij onze training: https://pcbomen.nl/epr/

Nieuwe bedrijfsfilm
Tijdens de Groene Sector Vakbeurs hebben we ook onze nieuwe bedrijfsvideo gepresenteerd aan jullie ter ere van ons 5-jarig bestaan. We zijn erg trots op het resultaat! Heb je de video nog niet gezien of wil je hem nog een keer bekijken? Kijk hem hieronder!

 

Aftermovie
Na afloop van het evenement heeft de organisatie een aftermovie gemaakt om nogmaals terug te blikken op het geslaagde evenement, door op deze link te klikken kan je de video bekijken.

We kijken terug op een geslaagde beurs en hopelijk zien we je volgend jaar (weer) op De Groene Sector Vakbeurs!

Schrijf een reactie op dit bericht