Praktijk Centrum Bomen biedt IVN Apeldoorn onderdak - PCBomen

Blog

Praktijk Centrum Bomen biedt IVN Apeldoorn onderdak

IVN Apeldoorn gaat haar cursussen, excursies, projecten en andere activiteiten in de natuur uitvoeren vanuit de locatie van Praktijk Centrum Bomen. Na 7 jaar gehuisvest te zijn aan de Vrije school De Vijfster moest IVN-Apeldoorn deze locatie verlaten. “De school groeit en ‘ons’ lokaal is weer nodig voor de kinderen.”

Met hulp van veel vrijwilligers is de verhuizing inmiddels gerealiseerd. Komende maanden staan weer diverse korte natuurcursussen en andere activiteiten op het IVN programma, die corona proof worden gehouden voor een beperkt aantal deelnemers. Wij hopen op een lange en fijne samenwerking samen met IVN Apeldoorn.

Meer weten over IVN in Apeldoorn? Kijk op www.ivn-apeldoorn.nl.

 

Schrijf een reactie op dit bericht