Begin het nieuwe jaar goed - Praktijk Centrum Bomen

Blog

Begin het nieuwe jaar goed

Wil jij het nieuwe jaar goed starten? Breid je kennis uit of verdiep je in bepaalde onderwerpen op het gebied van boom-, groen-, bos-, en natuurbeheer. Ook voor het jaar 2021 hebben wij weer interessante en nuttige trainingen en opleidingen op het programma staan.

Opleidingen

In ons aanbod vind je een uitgebreid aanbod aan opleidingen. Voorbeelden hiervan zijn naast de ETW- en ETT- opleiding de Opzichter Uitvoerder Openbare ruimte (OUO) en de toezichthouder (bomen, civiel en groen). Sinds kort hebben wij ook een breed scala aan opleidingen in samenwerking met het Wellant college waaronder de topopleiding Urban Green.

Speciale trainingen

Binnen deze trainingen gaan we verder in op het specialiseren in één bepaald onderwerp. Ook dit aanbod hebben wij het vorige jaar flink uitgebreid zodat er ook aandacht is voor o.a. Invasieve Exoten, Basiscursus Tuintekenen en Cursus Voedselbos.

Wet natuurbescherming

Wanneer je buiten aan het werk bent heb je natuurlijk te maken met de Wet Natuurbescherming. Er zijn bijvoorbeeld planten en dieren beschermd waar je rekening mee moet houden. Deze trainingen zijn onderverdeeld in 3 niveaus.

Boomveiligheid

Het rapporteren van boomveiligheid is een specialisme waar je kennis en kunde voor nodig hebt. Laat je certificeren op dit gebied met de training ‘Basis Boomcontroleur’ en ‘Boomveiligheidsinspecteur’.

Werken in bomen

Je gaat de hoogte in tijdens deze trainingen! Het werken in bomen is belangrijk aspect binnen de boomverzorging. Onze trainingen richten zich o.a. op BHV, klimtechnieken en kroonverzorging.

Machinale trainingen

Deze trainingen bestaan uit machinale basistrainingen en trainingen voor ervaren natuurbeheerders. Wil je leren werken met kettingzagen of met een bosmaaier? Het kan allemaal!

Kijk voor meer informatie en ons volledige aanbod op onze website. Begin het jaar 2021 goed met een training of opleiding bij PCbomen. Wij zien je graag! Heb je vragen of opmerkingen? Dan kan je altijd mailen naar info@pcbomen.nl of mailen naar 085 4844760.

Schrijf een reactie op dit bericht