Persbericht: Aftrap ETT project in Europa | Praktijk Centrum Bomen

Blog

De eerste NKC certificering is een feit

Apeldoorn Vandaag deden vier deelnemers als eerste het Nederlands Kettingzaag Certificaat (NKC) examen bij Praktijk Centrum Bomen en zij zijn allemaal geslaagd! De deelnemers deden examen op het NKC niveau 1 “Korten van liggend hout”.

Het examen is een mijlpaal en een nieuwe standaard voor opleiders om professionals en particulieren uniform op te leiden. Dit certificaat is het bewijs dat de houder kennis en kunde heeft op een uniform vastgesteld niveau.

Praktijk Centrum Bomen is een erkende NKC exameninstelling. Het NKC wordt uitgegeven en beheerd door Bureau Erkenningen. De trainers Bart Exterkate, Willem van Delft, Frits Spek, Jorik Tijssen en Mark Hullegie zijn gecertificeerd NKC examinatoren.

Interesse?

Wil je meer informatie over dit examen en certificeringen? Mail dan naar info@pcbomen.nl of bel naar 085 4844760 voor meer informatie.

Schrijf een reactie op dit bericht