Nieuwe trainingsdata “Snoeien Landschappelijke Beplantingen” - Praktijk Centrum Bomen

Blog

Nieuwe trainingsdata “Snoeien Landschappelijke Beplantingen”

De training Snoeien Landschappelijke Beplantingen staat weer voor de deur. Wil jij meer leren over het snoeien van landschappelijke beplanting? Lees dan verder!

Landschappelijke beplanting

Landschappelijke beplanting is voor veel gemeenten en provincies een vereiste. De beplanting heeft effect op de ruimtelijke en/of de functionele ontwikkeling en daardoor op de uitstraling van de omgeving. Bij de training ‘Snoeien Landschappelijke Beplanting’ leer je hier meer over.

Wat leer je in deze training?

In deze training leer je meer over de sortimentkennis, het bepalen van het eindbeeld en het onderhoud van de landschappelijke beplantingen.
De training is geschikt voor iedereen die landschappelijke beplanting wil leren onderhouden en bijhouden.

Het programma

De training zal beginnen met een inleiding, daarna komt het onderdeel ‘van plan naar eindbeeld’ aan bod, gevolgd door de ‘3 definities’ en ‘beheer en onderhoud’. Afsluitend is er een excursie. De training duurt 1 dag.

De training zal plaatsvinden op 11 mei 2021. Schrijf je in via de link: https://pcbomen.nl/snoeien-landschappelijke-beplantingen/

Je ontvangt n.a.v. de training een verklaring van deelname: ‘Snoeien Landschappelijke Beplanting’
De training levert 8 ETW punten op en is natuurlijk inclusief lunch en gebruik van materiaal en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Schrijf een reactie op dit bericht