Uitreiking Trekker Rijbewijs Haeghe Groep - Praktijk Centrum Bomen

Blog

Uitreiking Trekker Rijbewijs Haeghe Groep

Op 9 juli 2015 hebben een aantal werknemers van Haeghe Groep de trekker rijbewijs mogen ontvangen. Henk Huisman heeft die namens Praktijk Centrum Bomen persoonlijk uitgereikt.

Jan Willem Nekkers (Haeghe Groep) vertelt:
“Namens Marcel, Cora en mijzelf wil ik jullie enorm bedanken voor jullie aanwezigheid bij de uitreiking van de trekker certificaten. De foto’s zeggen volgens mij genoeg over hoe trots de mannen zijn op hun certificaat/ rijbewijs. En terecht natuurlijk.

Speciale dank in deze gaat naar Henk Huisman die namens pc bomen de moeite heeft genomen om eigenhandig de certificaten uit te reiken gisteren. Was mooi om te horen hoe jij de groep waardeerde.

Verder wil ik Henk een compliment geven over hoe hij er voor hebt gezorgd heeft dat toch veel mannen uiteindelijk geslaagd zijn voor het trekker certificaat. Staat vast dat de mondelinge testen en de rust die hij uitstraalde met de lessen en de examens de deelnemers geholpen heeft.”

pcbomen-trekker_rijbewijs_haeghe_groep9

Voor ons was dit een geslaagde dag. Namens het team van Praktijk Centrum Bomen feliciteren wij jullie met jullie rijbewijs en wensen wij jullie heel veel trekker plezier!

Heeft u ook interesse in een training bij Praktijk Centrum Bomen? Bekijk ons aanbod of neem gerust contact met ons op.

Schrijf een reactie op dit bericht