Doe ETW (her)examen in de zomer | Praktijk Centrum Bomen

Blog

Doe ETW (her)examen bij PCBomen!

Wij hebben goed nieuws, in de zomer bieden we jou de mogelijkheid om ETW (her)examen te doen bij PCBomen. De examens vinden plaats op 28, 29, 30 of 31 juli 2020. Dus wil jij je examen halen? Of je huidige certificaat verlengen? Meld je dan nu aan via onze website.

ETW Examen klimmen

Dit examen neemt 1 dag in beslag. Het is bedoeld voor professionele uitvoerende boombeheerders, boomverzorgers en groenvoorzieners die met en aan bomen werken. Het doel van het examen is om na te gaan of de kandidaat over de kennis en vaardigheden beschikt die in het vastgelegde curriculum beschreven staan.

Wanneer je geslaagd bent voor het examen dan mag je de titel Gecertificeerd European Treeworker Climbing voeren. De certificering is geldig voor heel Europa.

Wil jij meer informatie over dit examen? Kijk dan op https://pcbomen.nl/etw-examen-climbing-klimmen/ voor meer info.

ETW Examen platform

Dit examen is voor een groot deel gelijk aan het ETW Examen klimmen zoals hierboven is beschreven. Volgens een bepaald programma ga je gedurende deze dag het gehele examen af. Het programma voor ETW Examen platform ziet er zo uit:

 1. Sortiment examen
 2. Schriftelijk examen
 3. Mondeling examen
 4. Simulatie I – Snoeien
 5. Simulatie II – bestaat uit één van de volgende onderdelen:
  • Planten
  • Verplanten
  • Boomveiligheid
  • Velling
 1. Werken in bomen: dit examenonderdeel wordt met behulp van een hoogwerker afgelegd.

Kijk voor meer info over dit examen op https://pcbomen.nl/etw-examen-platform-hoogwerker/

ETW herexamen

Wanneer je ETW certificering is verlopen is het belangrijk om een herexamen te doen zodat je kennis weer up-to-date is. Hiervoor bieden wij je de mogelijkheid om dit aankomende zomer al te doen. Schrijf je snel in via onze website.

 

Schrijf een reactie op dit bericht